• AWMIR
  • مهر 18, 1401
  • بدون دیدگاه

انکلوژر NAS (انکلوژر ذخیره‌سازی متصل به شبکه)

انکلوژر حافظه متصل به شبکه (NAS) یک نوع دستگاه ذخیره‌سازی داده است که ظرفیت درایو دیسک سخت (HDD) را برای دستگاه‌های متصل به شبکه فراهم می‌کند. انکلوژر‌های NAS را می‌توان با تعداد متفاوتی از قفسه‌های (bay) خالی خریداری کرد که می‌توان HDD یا درایوهای (SSD) جداگانه خرید و به آن‌ها اضافه کرد، یا با درایوهای از پیش ساخته شده آن را در اختیار داشت.

انکلوژر‌های NAS را می‌توان در انواع شبکه‌های خانگی استفاده کرد، همچنین محصول بسیار محبوب در بین کسب‌و‌کارهای متوسط و کوچک است، چرا که در انتخاب نوع درایوهایی که باید به انکلوژر اضافه شوند، انعطاف‌پذیری بیشتری به کاربران داده میشود. این به این معناست که یک انکلوژر NAS این پتانسیل را دارد که در صورت استفاده از هارد دیسک‌های commodity یک گزینه ذخیره‌سازی کم هزینه باشد. پس از پر شدن درایوها، یک انکلوژر NAS ذخیره‌سازی متمرکز و مشترک را برای همه کاربران در یک شبکه فراهم می‌کند. کاربران به جای ذخیره فایل‌ها در کامپیوترهای شخصی، آن‌ها را در این مکان ذخیره می‌کنند.

انواع انکلوژر NAS :

علاوه بر قفسه‌های درایو، انکلوژر‌های NAS اغلب با سیستم‌عامل (OS) و یا نرم‌افزار مدیریت، پورت‌هایی که امکان اتصال به حافظه خارجی و CPU و حافظه داخلی را فراهم می‌کنند، به فروش می‌رسند.

انکلوژر‌های NAS را می‌توان با یک تا 24 قفسه خریداری کرد. اکثر انکلوژر‌های NAS از طریق سریال ATA به درایوها و از طریق اترنت به شبکه متصل می‌شوند. برخی از انکلوژر‌ها نیز قابلیت اتصال به شبکه را به صورت بی‌سیم فراهم می‌آورند. بسیاری نیز دارای پورت‌های USB هستند که برای کاربران این امکان را فراهم می‌آورد تا تعداد حافظه خارجی بیشتری را متصل کنند. سیستم عامل انکلوژر‌های NAS اغلب مبتنی بر لینوکس است.

انکلوژر‌های NAS بسته به تعداد درایوهای استفاده شده، سطوح مختلفی از حفاظت از داده‌ها را ارائه می‌دهند. سیستم‌های پایین‌رده با تنها دو درایو، معمولاً داده‌های بین درایوها را منعکس (mirror) می‌کنند. سایر سیستم‌های سطح بالاتر اغلب سطوح دیگری از RAID را ارائه می‌دهند.

قیمت با تعداد جایگاه‌ها، میزان قدرت پردازش و تعداد ویژگی‌ها افزایش می‌یابد و می‌تواند تا هزاران دلار افزایش یابد. برخی از تولیدکنندگان محبوب انکلوژر‌های NAS عبارتند از Drobo، NetGear، Seagate، Synology و Western Digital.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *