Cut-through: در این روش،سوئیچ آدرس های Mac را به محض دریافت بسته می خواند و سپس 6 بایت MAC اطلاعات مربوط به آدرس را ذخیره کرده و با وجود اینکه مابقی بسته ها در حال رسیدن به سوئیچ می‌باشند اقدام به ارسال بسته مذکور به سمت نود مقصد می نماید.

Store-and-forward: سوئیچیکه از این روش استفاده می‌کند ابتدا تمام اطلاعات داخل بسته را دریافت و نگهداری می کند و قبل از ارسال بسته مورد نظر به دنبال خطای CRC (Cyclic redundancy Check) و یا مشکلات دیگر می گردد . در صورتی که بسته دارای خطای باشد آن بسته را کنار می‌گذارد در غیر اینصورت سوئیچ آدرس کارت شبکه گیرنده را جستجو کرده و سپس آن را به نود مقصد ارسال می دارد.

بیشتر سوئیچ ها همزمان از دو روش فوق استفاده می کنند مثلا ابتدا از روش Cut-through استفاده کرده ولی به محض برخورد با یک خطا روش خود را تغییر می دهد و به شیوهStore-and-forward عمل می کند. از آنجایی که روش Cut-through قادر به اصلاح خطا نمی باشد در نتیجه سوئیچ‌های کمتری از این روش استفاده می‌کنند ولی از سرعت بالاتری برخوردار است.

Fragment-free:  سوئیچ های Lan از این روش کمتر استفاده می کنند. این روش مانند روش اول می باشد با این تفاوت که در این شیوه ، سوئیچ قبل از ارسال بسته ۶۴ بایت اول آن را نگه میدارد این کار به خاطر آن است که بیشتر خطا و برخوردها در طول اولین ۶۴ بایت بسته اطلاعاتی اتفاق می افتد.

2 -Switch Configurations : سوئیچ های Lan از نظر شکل فیزیکی با هم متفاوتند، در حال حاضر سوئیچ‌ها دارای سه شکل عمده می‌باشند:

Shared memory:این نوع سوئیچ ها، بسته رسیده را در یک حافظه مشترک یاBuffer  نگهداری می کند. اینBuffer  در بین تمامی درگاه‌های سوئیچ تقسیم می‌شود نگهداری می‌کنند و سپس Packet را از طریق درگاه مناسب برای سمتNode  مقصد ارسال می کنند.

Matrix:  این نوع سوئیچ‌ها دارای یک شبکه خطوط داخلی (ماتریکس) با پورت های ورودی و خروجی می باشند زمانی که وجود یک بسته اطلاعاتی در پورت ورودی تشخیص داده شود آدرس کارت شبکهMac با جدول جستجوی موجود در سوئیچMac table مقایسه می شود تا در نهایت بسته مذکور به پورت خروجی مورد نظر هدایت شود . بنابراین سویش در حد فاصل بین این دو پورت یک خط ارتباطی ایجاد کرده و آن دو را به هم متصل میکند.

Bus Architecture: در این دسته از سوئیچ ها یک بافر برای هر یک از درگاه ها در نظر گرفته شده است. که گذرگاه اطلاعات را کنترل می‌کند.

3 – Transparent Bridging: اکثر سوئیچ ها از سیستم موسوم به Transparent Bridging استفاده می‌کنند تا جداولی جهت جستجوی آدرس بسازند. سیستم مذکور یک تکنولوژی می‌باشد که امکان می‌دهد تا سوئیچ همه آنچه را که در مورد موقعیت Node ها در شبکه باید بداند را بدون دخالت مدیر شبکه(Network Administrator) می آموزند . این سیستم دارای ۵ قسمت زیر می باشد:

Learning

Flooding

Forwarding

Filtering

Aging

حال قدم به قدم با مراحل فوق آشنا می‌شویم همانطور که در شکل 3مشاهده میکنید سوئیچ به شبکه اضافه شده است و سگمنت های مختلف به آن متصل هستند.

Learning:کامپیوتری که در سگمنت 1 قرار دارد،اطلاعاتی برای کامپیوتر B واقع در سگمنت ۳ ارسال می‌کند.پس سوئیچ اولین بسته اطلاعاتی را از روی Node A دریافت می‌کند.  آدرس کارت شبکه یاMac Address آن را می خواند و آن را در جدول مک خود به ثبت می رساند .  از این پس سوئیچ به محض دریافت یک بسته اطلاعاتی که آدرس مقصد دستگاه، NodeA آدرس دهی شده باشد میتواندNode A را با توجه به آدرس وجود بیاید. بین عملیات Learning می گویند. یعنی به محض دیدن یکMac Address  جدید سوئیچ آن را یادداشت می کنند و آن را یاد می گیرد.

Flooding:  توجه به اینکه سوئیچ ، مک آدرسNode B را نمیشناسد ، یک بسته که به اصطلاح به آن Unknown Unicast گفته می شود را به تمام قسمتها به استثنای سگمنت 1 می‌فرستد.هر گاه سوئیچ برای یافتن Node مشخص بسته را به تمامی سگمنت ها بفرستد در اصطلاح به این عملFlooding می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *