معرفی اپلیکیشن Mimo؛ برنامه نویسی را یاد بگیرید

مطابق جدیدترین گزارش گروه Evans Data در حال حاضر چیزی قریب به ۱۸.۲ میلیون نفر از جمعیت دنیا را برنامه‌نویسان تشکیل می‌دهند؛ آماری که گفته می‌شود تا پایان سال ۲۰۱۹ به بیش از ۲۶.۴ میلیون نفر می‌رسد و رفته رفته رو به افزایش است.

Mimo Application

پیشرفت سرسام‌آور تکنولوژی نیازهای جدیدی به وجود آورده که شاید مهم‌ترین آن‌ها احتیاج به افراد برنامه‌نویس و زبان‌های برنامه‌نویسی جدید باشد. برای همین جامعه توسعه‌دهندگان همیشه به دنبال راه‌های جدیدی برای بزرگ کردن خانواده خود می‌گردند و یکی از بهترین این اقدامات را باید اپلیکیشن Mimo بدانیم.

برنامه‌نویسان شرکت Mimohello می‌خواهند مفاهیم پایه‌‌ برنامه‌نویسی را به شما آموزش بدهند تا به حدی برسید که اصول اولیه ساخت یک اپ، بازی، طراحی وبسایت، اتوماسیون کارها و اصول بنیادین هک را یاد بگیرید. میمو تلاش کرده که این کار را از پایه‌ای‌ترین مفاهیم شروع کند تا پله پله به مباحث پیچیده‌تر برسید.

برای توسعه‌دهندگان میمو هیچ چیز مهم‌تر از آن نبوده که برنامه‌نویسی را از اساس یاد بگیرید. برای همین کارش را از ابتدایی‌ترین اصول ممکن شروع می‌کند: این که بدانید که برنامه‌نویسی یعنی چه؟ برنامه‌نویس به چه کسی می‌گویند و برنامه‌نویسان چه اهدافی را دنبال می‌کنند؟ شاید خیلی کسالت‌‌آور باشد، ولی لازمه برنامه‌نویس شدن دانستن همین نکته‌هاست.
چیزی قریب به ۱۸.۲ میلیون نفر از جمعیت دنیا را برنامه‌نویسان تشکیل می‌دهند

بعد از گذراندن دوره اولیه اپ که اصول و مبانی برنامه‌‌نویسی است، حالا می‌توانید در محیط دلنشین اپ به دنبال کورس‌‌های آموزشی و رشته‌های مورد علاقه‌تان بگردید. خوشبختانه میمو از این نظر کم و کسری ندارد.

سویفت، پایتون، CSS، HTML، جاوا اسکریپت، SQL، PHP، سی‌شارپ برجسته‌ترین دوره‌های میمو هستند. برای آنکه طراح سایت شوید یا سازنده بازی، باید به اصول اولیه زبان‌های برنامه‌نویسی آشنا باشید و میمو قدم به قدم و از طریق پرسش و پاسخ شما را رهسپار این مسیر می‌کند. خوشبختانه اگر اندکی به انگلیسی مسلط باشید، روند کار برایتان بسیار ساده و قابل درک خواهد بود.

مثلا پایتون را در نظر بگیرید. با شروع دوره پایتون، میمو در اولین جلسات شما را با کلیدواژه‌ها و نحوه وارد کردن اطلاعات و گرفتن خروجی راهنمایی می‌کند. بدین صورت که یک کنسول روبرویتان قرار می‌گیرد تا احساس حضور در محیط برنامه‌نویسی پایتون را داشته باشید و بتوانید در آن کد بزنید. آموزش‌ها از سؤالات ساده چند گزینه‌ای یا مرتب کردن گزینه‌ها شروع می‌شوند تا به جایی برسید که خودتان کدها را تایپ کرده و خروجی دریافت کنید.

۲ میلیون نفر از اپلیکیشن میمو استفاده می‌کنند

و به همین صورت دوره‌ها را پشت سر می‌گذرانید و بسته به این که عملکردتان چطور بوده، به شما امتیاز اعطا می‌شود. سیستم امتیازی برای انگیزه دادن به کاربر طراحی شده تا در جامعه ۲ میلیون نفری کاربران میمو بتواند فرصتی برای مقایسه خود با دیگران و پیشرفت داشته باشد. البته در کنار امتیاز، روال منطقی پیچیده‌ شدن آموزش‌ها هم موضوع دیگری است که برای ادامه یادگیری در میمو به شما انگیزه می‌دهد.

هر چند پیش از دانلود میمو باید موضوعی را مد نظر داشته باشید، آن هم اینکه قرار نیست با میمو به معنای واقعی «برنامه‌نویس» شوید. این اپلیکیشن در بهترین حالت به شما کمک می‌کند که اولین برنامه‌تان را بنویسید. در واقع می‌توانیم میمو را مثل یک مربی دوچرخه‌سواری در نظر بگیریم که نحوه رکاب‌زدن و حفظ تعادل را به هنرجویش یاد می‌دهد و بعدا به نظاره حرکت او به سمت مسیر دلخواهش می‌نشیند.

هر چند با این رویه هم بسیاری از عملکرد میمو رضایت کامل دارند. لوکاس کارواخال، یکی از اساتید برنامه‌نویسی تیم میمو اعتقاد دارد که این اپلیکیشن برای مبتدی‌ها بسیار کاربردیست چرا که می‌تواند نخستین گام‌های ساخت یک اپ، بازی یا وبسایت را به شما آموزش دهد. نکته حائز اهمیت دیگر هم این است که این اپ همیشه در موبایل همراه شماست تا از تمام فرصت‌هایی که بدست می‌آورید بتوانید برای یادگیری اصول برنامه‌نویسی استفاده کنید.

تعدادی از دوره‌های آموزشی میمو به صورت رایگان ارائه شده‌اند، اما برای دسترسی به سطوح بالا لازم است که در اپلیکیشن حق اشتراک بپردازید. اگر هیچ گونه آشنایی با برنامه‌نویسی ندارید و می‌‌خواهید اصول این کار را از اساس و بنیان بدانید، پیشنهاد ما این است که اول چند دوره رایگان را در اپلیکیشن پشت سر بگذرانید و اگر دوره‌ها را به قدر کافی مفید یافتید، در خرید اشتراک سالیانه آن شک به دلتان راه ندهید.

منبع : دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *