تکنولوژی‌ به هر کجای زندگی وارد شده و در هر بخشی اثری از خود باقی گذاشته‌. فرقی نمی‌کند چه دنیای باشد. از ورزش بگیر تا طبیعت‌.

Technology

صحبت از طبیعت شد. در دنیای امروز که مردم به فن‌آوری‌های نوین علاقه‌مند هستند و مایلند که بهترین‌ها را داشته باشند، پس به‌طور عمدی یا غیرعمد طبیعت را از بین می‌برند، درختان را قطع می‌کنند، جنگل‌ها را می‌سوزاند و… اما از طرفی ما به وسایل جهان مدرن عادت کرده‌ایم و نمی‌توانیم بدون آن‌ها خیلی از کارهای روزانه را انجام دهیم و شاید اصلا قادر نباشیم زندگی کنیم!

لکن شاید سوالی در ذهن‌ها پدیدار گردد. آیا تکنولوژی‌ می‌تواند به ما ضرر برساند؟ 

اعتیاد به دنیای ۰ و ۱!

شک نداریم که اگر موبایل‌ها نبودند، نمی‌توانستیم تا این حد با مردمان دنیا ارتباط داشته باشیم و اصلا سلفی‌های دوست داشتنی به وجود نمی‌آمدند! چراکه فایده ندارد که صورت زیبای‌تان را به فقط چند نفر نشان دهید و از آنان لایک و کامنت بگیرید‌. حسش در این هست که چند صد لایک دریافت نمایید و چندین نفر هم قربون‌صدقه‌ی‌تان بروند. برای همین، گوشی‌های هوشمند به یکی از مهم‌ترین وسایل زندگی امروزه تبدیل شده‌اند و ادامه، بدون وجودشان، ناممکن به نظر می‌رسد.

زندگی در جهان فن‌آوری‌ اطلاعات‌ نسبتا راحت شده و دیگر لزومی ندارد برای انجام خیلی از کارها خودمان به تنهایی وارد عمل شویم. حالا گجت‌ها را در دسترس‌مان داریم که فورا عملی را به سرانجام می‌رسانند و تازه خسته هم نمی‌شوند‌.

لکن همین‌ها مشکلی دارند. اگر زیاد با آن‌ها کار کنیم و خو بگیریم، بدجور دچارشان خواهیم شد و نمی‌توانیم از شرشان خلاص شویم. پس خیلی‌خیلی باید مراقب دیوایس‌های جهان تکنولوژی‌ باشیم و زیاد به این جذاب‌ها (!) وابسته نگردیم. این مهم را هم می‌توان با برنامه‌ریزی و کنترل خود به سرانجام رساند و در نهایت؛ هم از آخرین فن‌آوری‌ها بهره برد و هم سالم ماند.

امواج مختلف خطرناک

دنیای اسمارت فون‌ها پراز شگفتی‌ و چیزهای اعجاب‌آور است. چراکه سود زیادی در این مارکت وجود دارد و نظر هر کسی را جلب می‌کند. برای همین، هر فردی با یک سرمایه‌ی نه‌چندان زیاد، برندی را ثبت می‌کند و سپس محصولاتش به فروش می‌رساند. با این‌که هنوز کوچولو (!) و جزء شرکت‌های ناشناخته حساب می‌شوند، ولی بالاخره بخشی از بازار را در دست می‌گیرند و دل بعضی از کاربران را به‌دست می‌آورند.

بیشتر بخوانید:  آیا دستیاران مجازی قابل اطمینان هستند؟

خلاصه، باید بگوییم چنین دستگاه‌هایی در عین این‌که کاربردهای فراوانی دارند، ولی امواج خطرناکی (RF) از خود ساطع می‌نمایند که می‌تواند خیلی‌خیلی بد باشد. این امواج عامل طیف وسیعی از سرطان‌ها و بیماری‌های مختلف هستند که آدم را بیچاره می‌نمایند و از زندگی بیزار می‌کنند. پس همیشه حواس‌تان به گجت‌های ربزه‌میزه باشد و گول ظاهر دل‌ربای آنان را نخورید!

نابودی طبیعت = نابودی انسان

هر وقت صحبت از نابودی طبیعت شود، تکنولوژی‌ به کار آدم می‌آید و ما را در این کار موفق می‌سازد! ماشین‌های گوناگون و غول‌پیکر که با تازه‌ترین فن‌آوری‌ها کار می‌نمایند، درختان را فی‌الفور قطع می‌کنند، گیاهان را می‌سوزانند و کوه‌ها را به ۲ قسمت تقسیم می‌نمایند. با کمک‌شان فرقی ندارد که صخره‌ای استوار و مستحکم روبه‌روی‌مان باشد یا یک درخت تنومند. همه با یاری تکنولوژی‌ از بین خواهند رفت و راه برای پیشرفت (یا نابودی) انسان باز خواهد گشت.

منبع : کوچه تک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *