شرکت مخابراتی تی موبایل تصمیم دارد تعداد مشترکین پس پرداخت خود را افزایش دهد تا بتواند تسلط بیشتری بر بازار تکنولوژی داشته باشد.

T-Mobile

این حرکت از سوی این شرکت به دلیل از بین بردن تصورات منفی در مورد امنیت و پشتیبانی سیم کارت های آن است.

شرکت مخابراتی تی موبایل تصمیم گرفته تا یک سرویس مجانی سی روزه برای شهرهای آتلانتا ، جورجیا ، آستین ، تگزاس و بوستون و ماساچوست در نظر بگیرد تا کاربران بتوانند از کیفیت و برتری این سرویس مطلع شوند.

برخلاف پروژه آزمایشی درایو این شرکت که در سال ۲۰۱۴ انجام شد که در آن کاربران یک تلفن همراه iPhone 5S با سیم کارت تی موبایل دریافت می کردند.در این آزمایش جدید کاربران یک مودم همراه با سیم کارت تی موبایل دریافت می کنند تا کیفیت و برتری این سرویس را به خوبی تجربه کنند.پروژه درایو تی موبایل حدودا هفت روز آزمایشی بود ولی این پروژه سی روزه بوده و کاربران باید تا ۳۰گیگابایت دانلود داشته باشند.

اگر شما در هر یک از ایالت ها زندگی می کنید ، می توانید در این سرویس ثبت نام کنید و بسته آزمایشی خود را طی دو روز دریافت کنید.این پروژه آزمایشی هزینه ای در بر نخواهد داشت ، این موضوعی بود که تی موبایل به آن اشاره کرده است.

هنوز صحبتی در مورد پروژه های آینده این شرکت برای شهرهای دیگر آمریکا نشده است اما به زودی خبرهای تازه ای در این زمینه خواهیم شنید.

این پروژه می تواند برای افرادی که به دنبال سرویس مخابراتی بهتری هستند جذاب باشد اما این طرح ها و پروژه ها می تواند رقابت جالبی بین تی موبایل ، ورایزن و ای تی اند تی بوجود آورد.

توضیحاتی در مورد شرکت تی-موبایل

تیموبایل شرکت هلدینگ ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه آلمانی و چندملیتی است، که یکی از شرکت‌های تابعه دویچه تلکام به‌شمار می‌آید.

شرکت تی موبایل، در عمل مالکیت و مدیریت بر شبکه تلفن همراه شرکت دویچه تلکام را در اختیار دارد و ارائه‌کننده خدمات شبکه جی‌اس‌ام، سامانه جهانی مخابرات سیار، پروژه مشارکتی نسل سوم شبکه تلفن همراه و شبکه سلولی در ۱۱ کشور اروپایی، ایالات متحده آمریکا، کانادا و پورتوریکو می‌باشد.

شرکت تی موبایل پس از شرکت‌های وودافون، بهارتی ایرتل و تلفونیکا به‌عنوان چهارمین اپراتور چندملیتی موبایل جهان شناخته می‌شود. این شرکت همچنین با در اختیار داشتن شبکه‌ای از ۲۵۰ میلیون مشترک خطوط تلفن همراه، دهمین اپراتور بزرگ موبایل جهان، به‌شمار می‌آید.

در تاریخ ۱ ژوئیه ۱۹۸۹ آلمان غربی بار دیگر، شرکت دویچه باندزپست را احیا نمود و بخش جدیدی نیز، برای مدیریت بر فعالیت‌های تلفن همراه، تحت نام دویچه باندزپست تلکام را به آن شرکت اضافه نمود. سپس در تاریخ ۱ ژولای ۱۹۹۲ اولین شبکه جی‌اس‌ام در فرکانس ۹۰۰ مگاهرتز، راه‌اندازی شد. این شبکه به شرکت تابعه دی وان سپرده شد. بعدها شرکت دی وان به وودافون آلمان و دی۲ به تی موبایل تغییر نام دادند.

منبع : شهر خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *